Guanyadors i exposició de la III Edició del concurs de fotografia ‘Photoclot 2020’

El Clot de Galvany desperta un gran interés en els amants de la fotografia i així ho demostra l’enorme participació en la 3a Edició del Concurs de Fotografia “PhotoClot 2020”.

Sota la temàtica “Tardor al Clot”, tota persona interessada a participar podia enviar fins a 3 fotos, realitzades al Clot de Galvany durant la tardor, a través de Facebook, EasyPromos, o d’Instagram i Twitter amb l’etiqueta #Photoclot2020, esmentant el compte @elclotdegalvany.

Després d’un ardu procés de deliberació, tenint en compte la qualitat tècnica, els valors ambientals del paratge i l’adequació a la temàtica, aquestes han sigut les fotografies guanyadores:

• 1r premi: Juan Antonio Calderón Viudes per la seua imatge del Blauet.
• 2n premi: María González Pascual per la seua imatge d’una composició de bolets.
• 3r premi (fotografia més votada pels usuaris): @inmoalberto per la seua imatge del paisatge del Clot de Galvany.

El nivell dels participants i la qualitat de les seues fotografies ens sorprén cada any. Per això, fins al 29 d’abril podràs visitar l'”Exposició PhotoClot” i gaudir de les magnífiques instantànies que ens han deixat els participants de la 3a edició d’aquest concurs.

L’exposició es troba en el Claustre de San José de la Biblioteca Pedro Ibarra. Replaceta del Santíssim Crist de Zalamea, 1. De dilluns a divendres de 09.00 a 14.00h i de 15.00 a 20.50h. Dissabtes de 09.00 a 13.00h.

T’han entrat ganes de participar al “PhotoClot”? No et preocupes, molt prompte anunciarem la 4a edició. T’esperem!

Greus problemes a la fauna provocats per plàstics a el Clot de Galvany
Inauguració oficial de la nova tolla artificial remodelada
keyboard_arrow_up