En l’Aula de Natura del Clot de Galvany es reben visites de col·legis, instituts, associacions i diferents grups. Estes visites es fan dilluns, dimarts i divendres prèvia reserva. La reserva es pot realitzar en la web del Clot de Galvany o marcant el número de telèfon de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Elx : 966658028

A més, tots els diumenges i festius, en els quals no hi ha activitats especials, es realitzen rutes guiades totalment gratuïtes i sense inscripció prèvia per a grups menors de 10 persones. Eixida a les 10 h. (2 h. – 2 km. aprox.). A aquestes activitats se sumen les que es realitzen els caps de setmana especials en els quals es commemoren dates importants relatives al medi ambient amb rutes, xarrades i tallers que poden consultar-se en aquesta mateixa web.

Vine al Clot

Si vols vindre a vore el Clot, emplena els camps d’informació següents.
També pots cridar-nos directament a la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Elx marcant el número: 966 65 80 28

Visites

A més, tots els diumenges i festius, sense activitats especials, es realitzen rutes guiades totalment gratuïtes i sense inscripció prèvia per a grups menors a 10 persones. Eixida a les 10 h. (2 h. – 2 km. aprox.). A aquestes activitats se sumen les que es realitzen els caps de setmana especials en els quals es commemoren dates importants relatives al medi ambient amb rutes, xarrades i tallers que poden consultar-se en aquesta mateixa web.

Temps

keyboard_arrow_up