Exposició III Edició Concurs de Fotografía PHOTOCLOT, Tardor al Clot

L’exposició, conseqüència del concurs de fotografia que es ha desenvolupat en l’últim trimestre de 2020 a través de les xarxes socials del Clot de Galvany, recull més de 200 fotografies molt variades en les quals podem veure la riquesa ambiental que abasta el Paratge; amb els seus ecosistemes, la seua flora i la seua fauna. I que posen de manifest les diferents interpretacions que els participants han fet del tema triat per al concurs d’enguany: la tardor.

L’educació i formació en valors ambientals, com a part essencial de l’objectiu que tenen l’Ajuntament d’Elx i Aigües d’Elx en la gestió del Paratge, es concreten en aquest concurs i en aquesta exposició, que permetrà al públic que la visite sentir-se a El Clot i gaudir del Paratge a través de les imatges exposades.

D’alguna forma, portem amb aquesta exposició El Clot a la ciutat i aqueix espai; si bé la millor manera de gaudir del Paratge és visitant-lo.

Disponible fins al 23 de juny, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30h i de 16.00 a 18.00h i dissabtes, diumenges i festius d’11.00 a 14.00h.

Inauguració oficial de la nova tolla artificial remodelada
Nenúfar blanco, nova incorporació de flora al Clot de Galvany