Exposició del 4º concurs de fotografía PhotoClot. Entrega de premis

El El dimarts 8 de febrer a les 10.00, en el Centre Cultural Les Clarisses, al Passeig Eres de Santa Llúcia nº14, s’inaugurarà l’exposició del quart concurs de fotografia PhotoClot.

Aquesta exposició, organitzada per l’Ajuntament d’Elx i Aigües i Sanejament d’Elx, se celebra a conseqüència del concurs de fotografia “Les dunes i platges del Clot” que es va fer a través de les xarxes socials del Clot (Facebook, Twitter i Instagram), des de l’1 de juny de 2021 fins al 30 de setembre 2021, amb una participació de 128 imatges d’un total de 61 participants.

L’exposició del PhotoClot es desenvolupa mitjançant panells reciclables en els quals ens permetran veure les diferents interpretacions que els participants fan del tema triat per al concurs d’enguany.

El dimarts 8 de febrer, a més, a partir de les 10.00 es farà lliurament dels premis als guanyadors del concurs:

🥇 1º Premi de 625,00€ per a Alberto López Iñesta.
🥈 2º Premi de 250,00€ per a Francisco Javier Moya Botella.
🥉 3º Premi de 100,00€ per a José Francisco Espinosa Sempere.

Com a annex a aquesta exposició es presenta també una mostra fotogràfica de odonatos, coneguts com a libèl·lules i cavallets de diable, realitzades per Ricardo Menor i Teodoro Martínez, membres de la Societat Odonatológica de la Comunitat Valenciana, amb la pretensió de donar a conéixer, divulgar i fomentar l’observació d’aquests apassionants insectes que en moltes ocasions han passat desapercebuts.

L’exposició del PhotClot estarà disponible des del dimarts 8 de febrer fins al diumenge 6 de març amb el següent horari:

De dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 18:00h.
DILLUNS I DIUMENGE TANCAT

El Pot Blanc
Regeneració dunar de la parcel·la de l’antic hotel d’Arenals
keyboard_arrow_up