Actes vandàlics a el Clot de Galvany

Els agents de policia van sorprendre el passat 15 de juliol als joves d’entre 14 i 16 trencant mobiliari dels lavabos del paratge natural municipal

Efectius de la Unitat de Medi Ambient (UMA) de la Policia Local d’Elx van identificar divendres passat 15 de juliol a quatre joves per realitzar actes vandàlics en el *Clot de Galvany.

Després de diverses setmanes de vigilància, els joves van ser sorpresos in fraganti sobre les 23.35 hores dins del paratge natural municipal, quan es trobaven trencant mobiliari dels lavabos, sent identificats un total de quatre menors entre els 14 i 16 anys.

Després de les primeres comprovacions, i com que es tractava de menors d’edat, els agents van posar en coneixements dels seus progenitors el succeït, així com les conseqüències d’aquests actes, enfrontant-se els responsables a una multa de 600 euros i la reparació d’aquestes destrosses.

La persecució del vandalisme s’ha convertit en un dels objectius prioritaris de la Policia Local d’Elx, que estableix dispositius específics per a previndre aquest tipus de fets tant en el mig urbà com en el rural.

Recollida voluntària de plàstics a la platja del Carabasí
CAMALEANDO AL CLOT
keyboard_arrow_up