Taller teoricopràctic “Els parotets (libèl·lules) del Clot”

El dissabte 20 d’octubre, de 10 a 13:30h, hem preparat al Clot de Galvany el Taller teoricopràctic “Els parotets (libèl·lules) del Clot”.

Pel que fa al contingut teòric, la xarrada versarà principalment sobre el cicle de vida de les libèl·lules, morfologia, alimentació, depredació, diferència entre libèl·lula i cavallet del dimoni, espècies que volen al Clot i alguna curiositat sobre aquests animals. D’altra banda, la pràctica consistirà en una visita al paratge per a intentar veure en viu aquestes espècies des dels llocs d’observació, i explicar alguna curiositat sobre elles, de la mateixa manera que intentarem respondre les preguntes que se’ns vagen formulant.

El responsable de l’activitat és Ricardo Menor, expert en libèl·lules i membre de la Societat Odonatològica de la Comunitat Valenciana (SOCV). La presentació estarà a càrrec de Teodoro Martínez (SOCV).

El punt de trobada de l’activitat serà en l’Aula de la Natura.

Apunta’t* emplenant el formulari ací o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 13.30 hores del dia 19 d’octubre, a causa de l’horari d’oficina.

Activitats extraordinàries per a descobrir el Patrimoni Històric i Cultural del Clot de Galvany
II Concurs de Fotografia Photoclot. “L’aigua al Clot”
keyboard_arrow_up