Un passeig per les estreles

Des de fa milers d’anys, la Humanitat s’ha vist irremeiablement atreta per les “llums” que “pengen” en la volta celeste. Els primers grans monuments i construccions es van dedicar a l’observació i estudi del cel nocturn que marcava la vida de les primeres civilitzacions.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dia 27 d’agost.
22.00 – 24:00. Observació astronòmica: “Un passeig per les estreles”. En una nit buidada i sense Lluna, fugint de la temible contaminació lumínica i acompanyat per un làser, des de la platja reconeixerem constel·lacions i identificarem les estreles més importants de l’estiu, gràcies a la guia de Victoriano Canales, membre de la Xarxa Espanyola de Planetologia i Astrobiologia (REDESPA) i del Comité de Divulgació de Ciència i Espai (CODICE). Abans d’això, parlarem de la contaminació lumínica, com ens està afectant, i que nociva és per a la nostra salut i per a la de la fauna.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

S’HAN TANCAT LES INSCRIPCIONS A AQUESTA ACTIVITAT PER AFORAMENT COMPLET. DISCULPEN LES MOLÈSTIES.