Tasques Voluntaries de Revegetació

Com és habitual en els últims anys, els diumenges de novembre els dedicarem a les labors de voluntariat per a la revegetació del paratge amb les plantes produïdes en el nostre viver forestal. Aquesta activitat és pròpia del paratge i la data respon tan sols a qüestions pràctiques de major garantia per a la supervivència del repoblat. Com sempre, es tracta d’aprofitar la jornada per a informar de les labors de recuperació de la coberta vegetal natural del paratge i la seua importància dins del Pla de Gestió del Clot, alhora que s’ofereix l’oportunitat de col·laborar amb la recuperació i conservació del paratge a través de la tasca voluntària de plantació.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dies 6, 13, 20 i 27 de novembre.
INFORMACIÓ DEL SEU INTERÉS: Actualment no queden places per a l’activitat, gràcies pel seu interés.
10.00 – 12.00. Des de l’Aula de la Natura, els voluntaris seran guiats a la parcel·la destinada a ser repoblada on, després d’una breu xarrada sobre la importància de recuperar la coberta vegetal autòctona, s’impartiran les instruccions necessàries per al maneig dels plançons i la seua correcta plantació, alhora que s’explica l’interés ambiental de cadascuna de les espècies a emprar.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Actualment no queden places per a l’activitat, gràcies pel seu interés.