Papallones al Clot

Les papallones constitueixen un ampli grup d’insectes entre els quals es troben algunes de les espècies més belles, pel disseny i colorit de les seues ales. El Clot de Galvany alberga una important varietat de papallones entre les quals destaquen alguns endemismes o espècies de distribució reduïda, i altres d’àmplia distribució, però totes elles de gran importància per a l’equilibri natural, ja que moltes són agents pol·linitzadors de primer ordre.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dia 10 d’abril .
10.00 – 13.30. Taller teoricopràctic: “Papallones al Clot”. De la mà de José Manuel Miquel, farmacèutic de formació, expert en papallones per devoció i col·laborador del Departament d’Entomologia de la Universitat d’Alacant coneixerem el cicle de vida de les papallones, la seua morfologia, alimentació i alguna curiositat sobre aquests éssers alats, tenint l’ocasió de veure amb l’ajuda de lupes binoculars i microscopi, els intricats dissenys de les escates que cobreixen les seues ales. La part pràctica consistirà en un recorregut pels principals ambients del paratge per a intentar veure en viu a alguns dels representants d’aquest grup d’insectes que solen voletejar pel Clot, mentre s’explica alguna curiositat sobre elles i es donen claus per a poder identificar-les en camp.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.