Papallones al Clot

Les papallones constitueixen un ampli grup d’insectes entre els quals es troben algunes de les espècies més belles, pel disseny i colorit de les seues ales. El Clot de Galvany alberga una important varietat de papallones entre les quals destaquen alguns endemismes o espècies de distribució reduïda, i altres d’àmplia distribució, però totes elles de gran importància per a l’equilibri natural, ja que moltes són agents pol·linitzadors de primer ordre.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:
Edat recomanada: a partir de 10 anys.

Dia 28 d’abril.
Hora d’inici 10.00, duració aprox. 2h. Visita temàtica guiada: “Papallones a el Clot”. De la mà de José Manuel Miquel, farmacèutic de formació, expert en papallones per devoció i col·laborador de l’Institut CIBIO de la Universitat d’Alacant, coneixerem el cicle de vida de les papallones, la seua morfologia, alimentació i alguna curiositat sobre aquests éssers alats, durant un recorregut pels principals ambients del paratge per a intentar veure en viu a alguns dels representants d’aquest grup d’insectes que solen voletejar pel Clot, mentre s’explica alguna curiositat sobre elles i es donen claus per a poder identificar-les en camp. A més, els participants tindran l’ocasió de veure amb l’ajuda de lupes binoculars i microscopi, els intricados dissenys de les escates que cobreixen les seues ales i conéixer detalls increïbles sobre aquests éssers en la presentació que realitzarà Miquel a l’Aula de la Natura del paratge abans d’iniciar el recorregut guiat.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTES IMPORTANTS: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Durant l’activitat, els adults han de participar activament acompanyant i fent-se responsables, en tot moment, dels menors sota la seua tutela.

El plazo de inscripción de esta actividad ya ha finalizado.

keyboard_arrow_up