Halloween al Clot

Aquest tipus de celebracions està adquirint un caràcter universal i cada vegada està més implantada en la nostra cultura. L’ús d’elements que han de causar-nos temor és habitual i entre ells sol destacar l’ús de determinada fauna que s’associa amb una immerescuda llegenda negra, com és el cas d’aranyes, ratpenats, mussols, gripaus i colobres que solen representar-se de manera sinistra. Et proposem participar amb nosaltres en un Halloween alternatiu, que servisca per a conéixer els beneficis que proporciona a la humanitat aquest tipus de fauna i la necessitat de protegir-la evitant la seua desaparició.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:
Edat recomanada: Tots els públics.

Dia 27 d’octubre.
Hora d’inici 11.00, duració aprox. 1h. Taller de manualitats: “Fauna d’Halloween”. Aprofitant els treballs de confecció de les diferents manualitats proposades, per a disfressar-nos o decorar la nostra casa, coneixerem millor els beneficis que proporcionen a la humanitat els “sinistres” animals que associem a la celebració d’Halloween i el perquè de la seua immerescuda fama.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Para poder asistir se necesita confirmación de inscripción.

NOTES IMPORTANTS: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Durant l’activitat, els adults han de participar activament acompanyant i fent-se responsables, en tot moment, dels menors sota la seua tutela.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.

    keyboard_arrow_up