aula-naturaleza

L’Aula és el lloc de trobada amb el visitant, tant a nivell particular com a nivell de tota classe de grups, on són atesos amb informació sobre el paratge, material informatiu, projecció audiovisuals i, en el cas de visites grupals, amb la realització tallers que normalment es fan en els bancs situats després de l’edifici de l’Aula, i/o amb jocs ambientals duts a terme també en el recinte del jardí de l’Aula o en l’Àrea Recreativa. Estos tallers es poden complementar amb fitxes d’activitats, quaderns de camp…).

En l’Aula de la Natura es poden observar diferents mostres d’exemplars de fauna del paratge conservats en sec (insectes), restes d’altres exemplars com ara cranis, excrements, plomes, mudes de serps, closques de mol·luscs, closques o esquelets d’animals marins, nius… També hi ha mostres d’algues, restes vegetals com llavors, pinyes. Per altra banda també hi ha fòssils, tots ells relacionats amb el paratge o el seu entorn. A més, hi ha alguns utensilis relacionats amb els usos d’algunes plantes i diferents làmines i panells informatius sobre alguns dels valors naturals de l’Aula.

L’objectiu de l’Aula és la sensibilització ambiental del visitant respecte al Paratge, l’Educació Ambiental en general i l’apropament i la posada en valor de tots els elements naturals i no naturals del Clot de Galvany.

keyboard_arrow_up