Día Mundial dels Oceans

L’ONU va designar, mitjançant la Resolució 62/111, el 8 de juny com la data que, a partir del 2009, s’empraria per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans, aprofitant aquesta efemèride per a contribuir a crear una consciència global de la importància dels oceans i mars del nostre planeta.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dies 11 i 12 de juny.
10.00 – 12.00. Visita guiada temàtica: “Vida al Clot, entre la mar i la terra”. Mitjançant un itinerari a través de les dunes i platges del paratge, s’observarà la vida existent en aquest singular ambient que serveix de transició entre el medi marí i el continental, conferint-li trets especials que expliquen la singularitat dels hàbits i adaptacions dels éssers que l’habiten. També es comentaran els impactes negatius produïts per usos abusius en aquest singular entorn.

12.30 – 14.00. Taller teoricopràctic: “Vida al Clot, fauna i flora marines”. Un breu repàs a les diferents espècies de flora i fauna marina associades al P.N.M. del Clot de Galvany, i els hàbitats que conformen com les prades de Posidònia o les prades d’algues bentòniques de la costa rocosa. Durant part del taller, es podran fer observacions a la lupa binocular i al microscopi de diferents espècies d’algues i de la vida microscòpica del fito- i zooplancton.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Para poder asistir se necesita confirmación de inscripción.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.