Día Mundial dels Oceans

L’ONU va designar, mitjançant la Resolució 62/111, el 8 de juny com la data que, a partir del 2009, s’empraria per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans, aprofitant aquesta efemèride per a contribuir a crear una consciència global de la importància dels oceans i mars del nostre planeta.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:
Edat recomanada: a partir de 10 anys.

Dia 9 de juny.
Hora d’inici 10.00, duració aprox. 1h 30min. Visita temàtica guiada: “Vida en el Clot, entre la mar i la terra”. Mitjançant un itinerari a través de les dunes i platges del paratge, s’observarà la vida existent en aquest singular ambient, flora i fauna, que serveix de transició entre el medi marí i el continental, conferint-li trets especials que expliquen la singularitat dels hàbits i adaptacions dels éssers que l’habiten. També es comentaran els impactes negatius produïts per usos abusius en aquest singular entorn.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTES IMPORTANTS: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Durant l’activitat, els adults han de participar activament acompanyant i fent-se responsables, en tot moment, dels menors sota la seua tutela.

El termini d’inscripció d’esta activitat ja ha finalitzat.

keyboard_arrow_up