Día Mundial de les Aus

Aquesta celebració ha sigut instituïda a nivell mundial per BirdLife International, sent coordinat a Espanya per la Societat Espanyola d’Ornitologia (SEU/BirdLife). Amb les activitats desenvolupades es pretén donar a conéixer el món dels ocells, la seua importància i la problemàtica ambiental entorn d’elles.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dies 1 i 2 d’octubre.
10.00 – 12:00. Taller teoricopràctic: “Iniciació a l’observació d’ocells”. Oportunitat per als qui vulguen iniciar-se com a ornitòlegs per a conéixer nocions bàsiques de morfologia i ecologia dels ocells; utilitat, prestacions, maneig i conservació d’instrumental bàsic com els prismàtics i telescopis d’observació terrestre; maneig de guies d’identificació d’ocells, els seus rastres i restes, la utilitat de les audioguies, i el codi de bona conducta de l’ornitòleg.

12.30 – 14.00. Visita guiada temàtica: “Els ocells del Clot”. Per a aquells que no posseïsquen prismàtics o guies d’ocells, el personal del paratge els prestarà aquest material, amb el qual, guiats i assistits pels monitors, podran observar i identificar, en plena naturalesa, la gran varietat d’ocells que existeixen en el paratge. Al llarg del recorregut es realitzarà una visita a l’estació d’anellament científic d’ocells per a conéixer i observar aquesta tasca d’estudi i seguiment de xicotets ocells i d’aquesta manera tindre l’oportunitat d’observar de prop a determinades espècies la detecció i la identificació de les quals en el camp pot ser difícil.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.