Día internacional de l’Asteroide

El 6 de desembre de 2016, l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la declaració del 30 de juny com a Dia Internacional dels Asteroides per a commemorar l’aniversari de l’impacte de Tunguska, a Sibèria (Federació de Rússia), ocurrit el 30 de juny de 1908, recordant així la importància de l’estudi i seguiment d’aquests cossos celestes. Aquesta commemoració es dedica a conéixer l’apassionant món dels asteroides i la seua importància per al coneixement del nostre Univers i influència en el futur del nostre planeta.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:
Edat recomanada: a partir de 10 anys

Dia 2 de juliol.
Hora d’inici 10.00, duració aprox. 2h. Xarrada-taller: “Visitants d’altres planetes”. Gràcies a Victoriano Canales, astrònom pro-am, membre de la Xarxa Espanyola de Planetologia i Astrobiologia (REDESPA) i del Comité de Divulgació de Ciència i Espai (CODICE), ens acostarem al coneixement dels asteroides a través de la seua extensa col·lecció de meteorits trobats en diferents llocs de la Terra, acompanyat amb una xarrada-taller que ens ajudarà a identificar possibles meteorits.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTES IMPORTANTS: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Durant l’activitat, els adults han de participar activament acompanyant i fent-se responsables, en tot moment, dels menors sota la seua tutela.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.

    keyboard_arrow_up