Día internacional de la Terra

A l’abril de 2009, l’Assemblea General de l’ONU va aprovar una resolució assenyalant el 22 d’abril com el Dia Internacional de la Mare Terra, servint com a reconeixement oficial a la celebració del Dia de la Terra per part d’un nombre creixent de països des de 1970. Aquest dia es dedica habitualment a donar a conéixer els greus problemes mundials relacionats amb la mena de desenvolupament no sostenible i les seues implicacions ambientals, socials i econòmiques.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dies 23 i 24 d’abril.
10.00 – 12.00. Visita temàtica guiada: “Platges, usos i abusos”. acabada d’inaugurar la temporada de bany, i a través d’una visita a les platges del paratge de la mà dels nostres monitors, els visitants tindran l’oportunitat d’observar plantes, animals i rastres de fauna pròpia d’aquests ambients. També s’estudiarà sobre el terreny l’impacte que produeix la presència i determinades conductes humanes en aquesta mena d’ambient i com podem gaudir de les nostres platges minimitzant o eliminant aquests impactes.

12.30 – 14:00. Taller teoricopràctic: “Jardí mediterrani viu. Plantes autòctones a casa”. A través d’una visita detallada al nostre jardí, a l’Aula de la Natura, coneixerem plantes autòctones aptes per al seu ús en jardineria, el paper que poden exercir als nostres jardins, la seua escassa necessitat de cures i la seua aportació a la conservació d’espècies d’interés de flora i fauna, promovent l’existència d’espècies autòctones i combatent la propagació d’espècies exòtiques invasores. La vesprada es completarà amb una breu visita als nostres vivers forestals i un xicotet treball pràctic en els mateixos que inclou un xicotet obsequi final.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.