Día Europeu dels Parcs

Els primers parcs nacionals europeus es van declarar a Suècia el 24 de maig de 1909. Per a commemorar aqueix dia, la Federació EUROPARC promou des de 1999 la celebració del Dia Europeu dels Parcs. La Federació EUROPARC anima a tots els gestors d’espais protegits i entitats que col·laboren amb els mateixos a organitzar activitats amb motiu de la celebració del Dia Europeu dels Parcs. EUROPARC sol establir un tema o lema cada any, sobre algun aspecte a destacar que pot inspirar el tipus d’actuacions a desenvolupar.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dies 28 i 29 de maig.
10.00 – 12.00. Visita guiada temàtica: “La gestió del Clot de Galvany”. Els participants recorreran el paratge i, guiats pels nostres monitors, coneixeran els seus principals valors i recursos i la forma en què és gestionat l’espai protegit per a garantir la seua millora i adequada conservació, tot això il·lustrat amb multitud d’anècdotes al voltant del treball diari del personal del paratge.

12.30 – 14.00. Taller pràctic: “Arbres i arbustos del PNM del Clot de Galvany”. Sota la guia dels monitors del paratge, els participants podran aprendre a identificar les espècies d’arbres i arbustos més comuns en el paratge, analitzar la seua importància en el manteniment dels processos ecològics essencials i conéixer les labors que realitzem per a potenciar la seua presència al Clot amb una visita final a les instal·lacions del nostre viver forestal.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.