Día Internacional dels Boscos

La celebració del Dia Forestal Mundial, també anomenat Dia Mundial de l’Arbre o Dia de l’Arbre, es va fixar el 21 de març per primera vegada en 1969 per recomanació del Congrés Forestal Mundial que es va celebrar a Roma. Posteriorment, esta recomanació va ser adoptada per l’Organització de Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) en 1971, encara que en la pràctica, el dia en què se celebra sol variar segons l’hemisferi i fins i tot segons els països, sobretot si s’associa a la plantació d’arbres.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:
Edat recomanada: a partir de 10 anys

Dia 24 de març.
Hora d’inici 11.00, duració aprox. 2h. Visita temàtica guiada: “Els boscos del P.N.M. del Clot de Galvany”. Guiats pels nostres monitors, els visitants coneixeran les diferents formacions boscoses i espècies d’arbres existents en el paratge, la seua importància ambiental i curiositats (llegendes, usos, …), així com els treballs de gestió realitzats amb referència a aquests.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

NOTES IMPORTANTS: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Durant l’activitat, els adults han de participar activament acompanyant i fent-se responsables, en tot moment, dels menors sota la seua tutela.

El termini d’inscripció d’esta activitat ja ha finalitzat.

keyboard_arrow_up