Aniversari Declaració del PNM del Clot de Galvany

El 21 de gener de 2005 la Generalitat Valenciana va declarar el Clot de Galvany com a Paratge Natural Municipal, reconeixent-se així la seua importància ambiental i l’esforç municipal en la seua recuperació i conservació. L’Ajuntament d’Elx va començar els treballs de recuperació del paratge en 1996, i en 1998 es va posar en marxa el Servei de Control i Educació Ambiental (SCEA) del paratge, iniciant-se el llarg procés administratiu que culminaria el 21 de gener de 2005 amb la declaració del primer P.N.M. del nostre municipi.

Amb motiu d’aquesta efemèride, l’Ajuntament ha decidit organitzar, anualment, una Jornada de Portes Obertes en aquest singular paratge amb la finalitat de donar a conéixer part de les tasques realitzades pel personal del paratge en aspectes com ara el seguiment biològic o el manteniment, per a garantir un adequat nivell de conservació dels valors i recursos del Clot.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dia 23 de gener.
10.00 – 13:30.
Seguiment d’ocells
Control del cicle hídric
Recuperant la coberta vegetal

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.