Día Mundial del Medi Ambient

El 5 de juny va ser designat, com el Dia Mundial del Medi Ambient, per la Nacions Unides en una resolució aprovada al desembre de 1972. Com en la resta de commemoracions organitzades per l’ONU, cada any solen designar un tema i preparen divers material de lliure disposició prèvia sol·licitud.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dies 4 i 5 de juny.
10.00 – 12:00. Visita guiada temàtica: “El Clot, frontera entre el natural i l’artificial”. A través d’un recorregut per l’interior de l’espai protegit i el seu entorn immediat, guiat pel nostre personal en el paratge, s’observaran les petjades de la intervenció humana, passada i present, i es posarà de manifest la relació amb el Clot i la seua influència sobre la realitat actual d’aquest Paratge Natural Municipal.

12.30 – 14.00. Taller teoricopràctic: “Jardí mediterrani viu. Plantes autòctones a casa”. A través d’una visita detallada al nostre jardí, a l’Aula de la Natura, coneixerem plantes autòctones aptes per al seu ús en jardineria, el paper que poden exercir als nostres jardins, la seua escassa necessitat de cures i la seua aportació a la conservació d’espècies d’interés de flora i fauna, promovent l’existència d’espècies autòctones i combatent la propagació d’espècies exòtiques invasores. La vesprada es completarà amb una breu visita als nostres vivers forestals i un xicotet treball pràctic en els mateixos que inclou un xicotet obsequi final.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Para poder asistir se necesita confirmación de inscripción.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.