Día Mundial del Medi Ambient

El 5 de juny va ser designat, com el Dia Mundial del Medi Ambient, per la Nacions Unides en una resolució aprovada al desembre de 1972. Com en la resta de commemoracions organitzades per l’ONU, cada any solen designar un tema i preparen divers material de lliure disposició prèvia sol·licitud.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:
Edat recomanada: a partir de 10 anys.

Dia 4 de juny.
Hora d’inici 10.00, duració aprox. 1h 30min. Visita temàtica guiada: “El Clot, refugi de flora i fauna”. A través d’un recorregut per l’interior de l’espai protegit i el seu entorn immediat, guiat pel nostre personal en el paratge, s’observaran les petjades de la intervenció humana, passada i present, i es posarà de manifest la relació amb el Clot i la seua influència sobre la realitat actual d’aquest Paratge Natural Municipal, mentre es realitzen observacions de la flora i fauna que troba el seu refugi en aquest singular espai protegit, al mateix temps que es comenten les principals amenaces per a la seua supervivència.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTES IMPORTANTS: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Durant l’activitat, els adults han de participar activament acompanyant i fent-se responsables, en tot moment, dels menors sota la seua tutela.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.

    keyboard_arrow_up