A netejar el Clot, a netejar el mon – Setembre

“A Netejar el Món” és una acció ambiental global, establida en 1993 pel Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), que anima a persones i comunitats de tot el món a desenvolupar activitats per a protegir i conservar el nostre patrimoni natural a través d’activitats de voluntariat centrades, principalment, en la recollida de deixalles sòlides llançades irresponsablement en la Naturalesa (basuraleza), i promovent la modificació dels comportaments que causen aquest tipus de contaminació. S’estima que cada any es mobilitzen uns 35 milions de voluntaris de més de 120 països convertint-la en una de les majors campanyes ecològiques de caràcter comunitari del món. L’eix central de les activitats d’aquesta campanya es desenvolupa durant la convocatòria de el Cap de setmana de Netejar el Món (sempre en el tercer cap de setmana de setembre), encara que des de l’ajuntament d’Elx promovem aquest tipus d’activitats al llarg de tot l’any.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dies 17 i 18 de setembre.
10.00 – 13.00. Activitat de neteja: “A Netejar el Clot, a Netejar el Món”. El dissabte 17 el dedicarem a batre les platges i dunes del paratge a la recerca de les restes que han deixat al seu pas visitants irresponsables, i el diumenge 18 netejarem zones interiors, a l’entorn de les tolles. Durant les labors de neteja anirem descobrint el tipus de desfets que solem abandonar en el medi natural i els greus problemes que poden ocasionar en el mitjà, el sòl, aigües, fauna i flora del paratge.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.