A netejar el Clot, a netejar el mon – Setembre

“A Netejar el Món” és una acció ambiental global, establida en 1993 pel Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (*PNUMA), que anima a persones i comunitats de tot el món a desenvolupar activitats per a protegir i conservar el nostre patrimoni natural a través d’activitats de voluntariat centrades, principalment, en la recollida de deixalles sòlides llançades irresponsablement en la Naturalesa (*basuraleza), i promovent la modificació dels comportaments que causen este tipus de contaminació. S’estima que cada any es mobilitzen uns 35 milions de voluntaris de més de 120 països convertint-la en una de les majors campanyes ecològiques de caràcter comunitari del món. L’eix central de les activitats d’esta campanya es desenvolupa durant la convocatòria del Cap de setmana de Netejar el Món (sempre en el tercer cap de setmana de setembre), encara que des de l’ajuntament d’Elx promovem este tipus d’activitats al llarg de tot l’any.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:
Edat recomanada: Tots els públics

Dia 15 de setembre.
Hora d’inici 11.00, duració 1 h. Activitat de neteja de *basuraleza: “A Netejar el *Clot, a Netejar el Món”. Durant les labors de neteja anirem descobrint el tipus de desfets que solem abandonar en el medi natural i els greus problemes que poden ocasionar en el mig, el sòl, aigües, fauna i flora del paratge.”

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTES IMPORTANTS: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Durant l’activitat, els adults han de participar activament acompanyant i fent-se responsables, en tot moment, dels menors sota la seua tutela.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.

    keyboard_arrow_up