Día Mundial dels Aiguamolls

El dos de febrer de 1971 es va celebrar la “Convenció sobre els aiguamolls d’importància internacional”, coneguda per la Convenció de Ramsar, en honor a la ciutat iraniana on es va celebrar. En l’actualitat la signen 168 parts contractants, entre les quals es troba el nostre país, des de 1982, que aporta un bon nombre d’aiguamolls, entre ells alguns il·licitans com El Fondo o les salines de Santa Pola que van formar part del primer llistat espanyol al costat d’altres espais emblemàtics com el P.N. de Doñana, que engrosseixen el llistat actual de més de dos mil aiguamolls d’importància internacional, també coneguts com a aiguamolls o llocs Ramsar.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:
Edat recomanada: a partir de 10 anys

Dia 4 de febrer.
Hora d’inici 10.00 duració aprox. 2h. Visita temàtica guiada: “Ruta de l’aigua en el P.N.M. del Clot de Galvany”. Destinada a conéixer el cicle natural de l’aigua en el paratge i la intervenció humana en el mateix dins del Pla de Gestió del paratge, per a assegurar la permanència de l’aiguamoll. Ocasió per a conéixer els diferents camins que pren l’aigua per a arribar a l’aiguamoll, el paper que juga l’ésser humà en el procés i en concret en el paratge i com es presenta l’aigua en l’aiguamoll. Així mateix, durant la ruta els participants podran aprendre a identificar les espècies de fauna més comunes en els aiguamolls il·licitans, analitzar la seua importància en el manteniment dels processos ecològics essencials i conéixer les labors de gestió que realitzem en el Clot per al seu seguiment i estudi.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

NOTES IMPORTANTS: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Durant l’activitat, els adults han de participar activament acompanyant i fent-se responsables, en tot moment, dels menors sota la seua tutela.

keyboard_arrow_up