Taller teoricopràctic “Els parotets (libèl·lules) del Clot”

El Clot de Galvany alberga una important varietat d’insectes entre els quals podem trobar una àmplia varietat de libèl·lules i espiadimonis, que uneixen a la seua bellesa l’important paper que juguen com a predadors d’altres insectes, alguns d’ells molestos per a l’ésser humà, i el seu interés com a bioindicadors de la qualitat ambiental del medi natural. Gràcies a la col·laboració de Teodoro Martínez i Ricardo Menor, fotògrafs i divulgadors de la vida dels Odonatos, acostem als participants al coneixement d’aquest extraordinari grup d’animals.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:

Dia 25 de setembre.
10.00 – 13.30. Taller teoricopràctic: “Libèl·lules i espiadimonis al Clot”. Pel que fa a el contingut teòric, la xarrada versarà principalment sobre el cicle de vida de les libèl·lules, morfologia, alimentació, depredació, diferència entre libèl·lula i espiadimonis, espècies que volen al Clot i alguna curiositat sobre aquests animals; i la pràctica consistirà en una visita al paratge per a intentar veure en viu a aquestes espècies des dels llocs d’observació, explicant alguna curiositat sobre elles, de la mateixa manera que intentarem respondre a les preguntes que se’ns vagen formulant.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.