A netejar el Clot, a netejar el mon – Març

“A Netejar el Món” és una acció ambiental global, establida en 1993 pel Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA), que anima a persones i comunitats de tot el món a desenvolupar activitats per a protegir i conservar el nostre patrimoni natural a través d’activitats de voluntariat centrades, principalment, en la recollida de deixalles sòlides llançades irresponsablement en la Naturalesa (‘basuraleza’), i promovent la modificació dels comportaments que causen aquest tipus de contaminació. S’estima que cada any es mobilitzen uns 35 milions de voluntaris de més de 120 països convertint-la en una de les majors campanyes ecològiques de caràcter comunitari del món. L’eix central de les activitats d’aquesta campanya es desenvolupa durant la convocatòria de el Cap de setmana de Netejar el Món (sempre en el tercer cap de setmana de setembre), encara que des de l’ajuntament d’Elx promovem aquest tipus d’activitats al llarg de tot l’any, per això proposem aquestes dates per a una primera actuació voluntària de retirada de ‘basuraleza’ del paratge.

Activitats en el P.N.M. del Clot de Galvany:
Edat recomanada: Tots els públics

Dia 5 de març.
Hora d’inici 11.00, duració aprox. 1h. Activitat de neteja de ‘basuraleza’: “A Netejar el Clot, a Netejar el Món”. Sota la guia dels nostres monitors, els participants descobriran, durant les labors de neteja, el tipus de desfets que solem abandonar en el medi natural i els greus problemes que poden ocasionar sobre el sòl, aigües, fauna i flora del paratge. Els residus recollits seran caracteritzats pels participants i les dades recopilades seran aportats a una base de dades nacional.

Apunta-t’hi emplenant el formulari o telefonant a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

NOTES IMPORTANTS: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia laboral anterior a l’activitat, a causa del nostre horari d’oficina.

Durant l’activitat, els adults han de participar activament acompanyant i fent-se responsables, en tot moment, dels menors sota la seua tutela.

Realitzar la inscripció a través de la web no suposa la reserva automàtica de la plaça per a poder assistir a l’activitat, si no que els sol·licitants han d’esperar al correu de confirmació que se’ls enviarà des de regidoria.

    keyboard_arrow_up